Eventkalender - KVINDERNE!

KVINDERNE! SYNGER TIL “SALON KØGE SPILLER IGEN”

127 127 people viewed this event.

KVINDERNE! synger til – Salon Køge Spiller Igen

Tekst lånt fra BILLETO´s hjemmeside:

En aften i sangernes tegn – hvis der skulle være én overskrift, så kunne det være den.

Årets første Salon Køge Spiller Igen er for første gang på Søndre Skole hvor Aulaen bliver fyldt med korsang, solosang, bluessang og vokalgruppesang – der er fuld skrald på historiefortællingerne, de fede fraseringer og nærværet som kun vokaler kan fremmane.

Chord by Surprise – vokalgruppe fra Musikaftenskolen synger julen ud og popmusikken ind.Det er 6 stemmige arrangementer med oktaverpedal og vocal pecussion.

Thea Colding – et univers af bittersød melankoli, der magisk udfolder sig på scenen med danske tekster om kærlighedens mange ansigter og filosofiske tanker om livet.Thea modtog Køge Kulturfonds talentpris i 2023 og dette er hendes første optræden siden

TheBayBluesBand – 6 garvede musikere med et bankende hjerte for bluesmusikken, .Til denne Salon vil bandet, med dybe rødder i det køgensiske musikliv, spille musik som mange vil kende af Keb Mo, Janiva Magness, B.B. King og Albert Collins.

Kvinderne! – 24 levende, legende, nysgerrige og sprudlende kvinder som synger musik som er max 10 år gammel. Denne Salon bliver en blanding at superhits og sange fra knap-så-kendte danske sangere som burde have været det! 

Som altid er aftenens omdrejningspunkt samtaler mellem publikum og dem som optræder. Så vær med til at få aftenen til at blive helt magisk, helt uforudsigelig og helt Salon Køge Igen’sk.

Håber alle har en fantastisk og meningsfuld jul med dem som de allerhelst vil være samme med.

Anders

Event registration closed.
 

Date And Time

04-01-2024 Kl. 19:00
 

Registration End Date

04-01-2024

Share With Friends